Само в 7DniFutbol.bg

Милко и Морко не пускат кокала! Гласят 700 бона за “В” група

7 Dni Futbol16.06.201530

Главните акционе­ри на ЦСКА Ивайло Манджуков и Милко Георгиев възнамеря­ват сегашния клуб да играе във “В” група. Бюджетът при аматьорите га­рантирано ще бъде 700 000 лева.

При­ходите им през пър­вите две години ще са основно от лични средства и помощ от родна компания, чи­ето име засега се па­зи в тайна. Въпрос­ната фирма ще отде­ля по 300 бона на сезон, а Манджуков и Георгиев ще оси­гуряват по 200.

Собствениците на „червените” твър­дят, че са изготвили план за погасяване­то на дълговете и оздравяването на дружеството. Освен това всички фенове, които платят годи­шен членски внос ще участват активно в управлението на клуба.

При всяко ре­шение ще бъде взи­мано тяхното мнение, като за да бъде то меродавно поне половината ще тряб­ва да са дали своя вот. В клуба ще бъде вкаран синдик, кой­то да движи забър­каната през години­те каша.

Двамата главни акционери са проучили, че през първите 12 месеца от обявяването на несъстоятелност, ЦСКА няма да бъде притискан от спеш­ни плащания. През това време ще се преговаря с всички, които чакат пари за намаляване на суми­те.

 

Източник: Меридиан Мач

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ