На 50 Мъри още не е постигнал всичко! Обяви кое е нещото, за което съжалява в Левски

7 Dni Futbol13.02.2017300

Днес легендарният левскар Станимир Cтоилов празнува своя 50-годишен юбилей. Мъри, който като треньор донесе най-големите успехи в съвременната история на Левски, в момента е в далечен Казахстан. За съжаление сега той прави чудеса в Астана, а не на „Герена“, но всички със „сини“ сърца знаят, че все някой ден Стоилов ще се върне в Левски и ще стартира втори том на онази невероятна европейска приказка.

„Чувствам се отлично на 50. Пожелавам си само и единствено здраве. На мен, моето семейство, приятелите ми, на вас, читателите ви и въобще всички българи. Това е най-важното. Другото сам ще си го постигна. Всеки може да реализира целите си, ако е здрав. Когато имаш желанието и качествата, можеш да направиш всичко“, обясни рожденикът пред „Меридиан Мач“.

„Смятам, че за тези 50 години съм постигнал много от целите си, но имам и още. Трудно ми е да сам оценка сам на себе си. Другите трябва да го направят“, добави Мъри.

Станимир Стоилов е тъжен или по-скоро съжалява само за едно във футболната му кариера. То е свързано с последния етап от нея, когато беше защитник в Левски. Той с усмивка обяснява, че хората са позабравили, че е бил техничен нападател, а го помнят само като тромав бранител.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *