Само в 7DniFutbol.bg

Гонзо договаря двама от “Ботев”, единият дава отговор утре

7 Dni Futbol14.06.201560

Спортният директор на Левски Георги Иванов се е срещал с Ангел Палийски, който е член на директорите на Ботев (Пловдив). В основата на срещата е интересът на „сините“ към Даниел Златков и Алекс Колев, информира ТВ 7. Гонзо е обещал, че Левски ще плати за двамата футболисти, но предложената сума не е висока. Спортният директор на „сините“ опитва да включи като част от сделката висок процент за „канарчетата“ при последващ трансфер на Златков и Колев. От Ботев реагираха светкавично на появилата се информация. Пред Гонг самият Палийски обявява, че се е виждал с Гонзо, но това е било преди повече от година.

“Това са спекулации. Георги Иванов не съм го виждал от последния мач между Ботев и Левски под ръководството на Станимир Стоилов. Отделно от това, от две седмици съм в Катар по бизнесдела. Не съм упълномощен от ръководството на Ботев да водя преговори с когото и да било, не само с Левски, за продажба на играчи”, сподели Палийски.

„7 дни спорт” съобщава, че Гонзо се е срещнал с централният защитник Златков и двамата са водили предварителни разговори за трансфер. Бранителят е бил уклончив в отговора си и Иванов му е дал срок до утре да отговори ще заиграе ли на Герена. Старши треньорът Стойчо Стоев иска Златков за партньор в отбрана на Борислав Стойчев. Двамата играха заедно в Миньор Перник под ръководството на Стоев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ