Само в 7DniFutbol.bg

Джеки подкрепи идеята за ЦСКА-Литекс

7 Dni Futbol14.06.201510

Бившият капитан на ЦСКА и легенда на клуба Георги Димитров-Джеки категорично подкрепи идеята за обединение с Литекс, както и всяко действие, което ще остави червения клуб в елитната група.

“Всички ще припознаят обединения отбор на ЦСКА и Литекс. Историята е там, където са феновете. Важно е и бъдещето. Въпросът е ЦСКА да не спира своето съществуване. Едно отиване във В група ще е чисто живуркане. Как си представяте ЦСКА да играе на стадиони с два реда пейки?”, казва Джеки пред “Тема Спорт”.

Той за пореден път нападна бившия треньор Стойчо Младенов и главния акционер Александър Томов за състоянието на отбора в момента – без лиценз и с огромни задължения.

“От две години говоря, че това дружество беше един надут балон, а хората, които го надуваха – Стойчо и Томов, получаваха аплодисменти. Досъсипаха ЦСКА, а хората им пляскаха”, споделя още Димитров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ