Само в 7DniFutbol.bg

Гриша Ганчев вдига бижу в Борисовата градина

7 Dni Futbol14.06.201530

Мащабни амбиции в проекта ЦСКА е заявил Гриша Ганчев. Той е поканил късно в петък в офиса си хората от сдружение “ЦСКА Завинаги”, които имат конкретни идеи за базата.

Над 3 часа Сашо Чакмаков, арх. Ивайло Мишев и Ганчев са бистрили възможностите за преустройство на клубния стадион и за вдигане на модерен комплекс на Панчарево. Според запознати Ганчев се е запалил по идеята да остави и в Борисовата градина бижу за спорт.

Нищо чудно то да бъде вдигнато и с помощ от мултинационална компания. Екипи са готови да пристигнат на часа в София, за да преценят каква сума си заслужава да бъде инвестирана.

Изчислява се на база на събитията, които би могло да поеме съоръжението – не само футболни мачове, но концерти и всякакви други. Александър Чакмаков и арх. Ивайло Мишев дадоха дума да помагат сериозно и на новата власт, ако се осъществи идеята на Васил Божков и Гриша Ганчев.

Но само при базата, сдружението няма да участва във финансирането на футбол. То вече изгради терените за школата и ремонтира част от стадион “Българска армия”. Чакмаков е готов веднага да започне и терен на Панчарево, за да тренира там първият тим.

При успешен край на проекта в ЦСКА готвят още една изненада. Набелязан е терен за разширение на школата. Идеята е лично на Васил Божков и се пази в тайна.

Източник Стандарт

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ