Само в 7DniFutbol.bg

Кой се страхува от силен и независим ЦСКА?

7 Dni Futbol12.06.201510

Фенове с обръщение в подкрепа на Божков и Ганчев, подготвят протест

Всички фенове на ЦСКА, присъствали преди няколко дни на срещата с Васил Божков, изпратиха до Блиц обръщение, насочено към червената общност. Привържениците са твърди в подкрепата си към Божков и към Гриша Ганчев. Предлагаме ви текста без редакторска намеса:

Обръщение

До червената общност

От момента, в който се появи реална възможност за спасение на нашия любим ЦСКА, не измина и час и подлостта, завистта и ненавистта избуяха в едно поради една причина – СТРАХ! От силен и независим ЦСКА. На кого пречи и кой се страхува от възраждането на най-успелия български клуб?
 
Информираме, че вече е създаден оперативен щаб от присъствали на срещите в „Нове холдинг” представители на червената общност. Той е формиран с цел незабавна мобилизация на организираните фенски структури в национален мащаб, за подготовка на протестни действия. Това ще се случи, ако бъде допуснато определени заинтересовани кръгове да окажат влияние върху държавните институции и БФС да бъдат погазени закон, правилници и нормативни уредби.
 
Призоваваме за конкретни и адекватни действия. Защото не забравяйте – могъщ ЦСКА е гаранция за силен национален отбор!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ