Само в 7DniFutbol.bg

Скандал в тотото! Наш международен съдия в афера за 11 милиона с букмейкър!

7 Dni Futbol08.02.20172301

В българския футбол тинята е толкова дълбока, че вече никой не обръща внимание на нищо. Важното е Боби Михайлов да е пиян и всичко е наред.

7DniFutbol.bg обаче се натъкна на афера, която си плаче не за Борислав Михайлов, а за тези над него от УЕФА и ФИФА, а защо не и за г-н Цацаров? Все пак говорим за нечистоплътни отношения между наш международен рефер и букмейкър за близо 11 милиона лева!

Обичайният заподозрян е Веселин Мишев, съдия, който навремето работеше ОФИЦИАЛНО в информационен сайт на заложна къща. Тогава това бе неглижирано от БФС, което засили съмненията за връзка на ръководни среди на “Иван Асен” с тото-схеми. Нищо, че съдия в “А” група получаваше заплата от букмейкър.

Припомняме, че Мишев бе често част от съдийските наряди на Антон Генов зад граница. Габровецът е ЕДИНСТВЕНИЯТ официално описан с име и конкретни мачове в автобиографията на един от големите азиатски тото-босове, тикнат в затвора.

Фирмата на Мишев “Ре Старс” ООД е част от сдружението “ДиСпорт”, което получи рекламата на Спортния тотализатор за 10 850 735 лева. С част от тази сума трябва да се рекламира и играта тото 1, в която попадат срещи от българското футболно първенство.

Което вече е скандален конфликт на интереси, пораждащ определени съмнения. И освен всичко друго футболният съдия ОФИЦИАЛНО влиза във финансови отношения с букмейкър, което е тотално забранено както от ФИФА, така и от УЕФА. Забранено е и от БФС, но Борислав Михайлов едва ли е чел правилника си, за да вземе мерки.

Договорката на тотализатора е само част от скандалите, които 7DniFutbol.bg взима на прицел.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ:

Как така все при Дамян Дамянов първо се повториха едни и същи 6 числа в два тиража, а по-късно тотализаторът бе изобличен, че нагласява в някаква степен тегленето на тиражите, като и на тренировка излизат тези топки, които и по-късно се появяват в ефир!?

Защо БСТ хариза на частна фирма тегленето на тиражите и каква е комисионната от преместването на част от продукцията в частна телевизия?

С какви пари дъщерята на един от директорите на тотото обикаля света и играе в нискоразредни тенис-турнири от много години насам?

Изпълни ли тотализатора ангажимента си към държавния бюджет и ако не е, какви са отговорностите на фирмата, захапала рекламния бюджет.

Наясно ли е БСТ за конфиденциалните клаузи на сключения заробващ договор с частна телевизия, според които приоритет се дава на частна лотария!?

И още много други неща…

коментар

  • Д-р Охболи

    03.04.2017 at 10:33

    Мишев, Мишев, мишко проклета, докога ще сереш мишници? Както си спец по засадите, скоро ще ти направят някоя засада, от която няма да излезеш читав. Много ти се събра.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ