Само в 7DniFutbol.bg

Тонев иска Съвета да каже собственик ли е Батков на Левски!

7 Dni Futbol11.06.201550

Председателят на Управителния съвет на Левски Иво Тонев настоява за среща на Надзорния съвет на клуба, на която да бъдат изяснени част от казусите около “сините”. Тонев беше попитан дали Тодор Батков продължава да бъде собственик на клуба. “Нямам информация да не е. Едно от решенията, които взехме на днешната сбирка на УС е, че искаме среща с Надзорния съвет за бъдещето на Левски. След срещата с УС и НС ще имаме решение по всички теми и по всички неизвестни”, заяви Тонев.

Той също така говори за финансовите проблеми на “сините” и евентуално за летните трансфери. “Изплатихме заплатите за месец март. На някои играчи им предложихме добри условия, които трябва да бъдат приети. Гледаме много футболисти, които са пожелани от треньора Стойчо Стоев. Но по принцип аз със селекция не се занимавам”, добави Тонев, след което изрази стремеж занапред да не се допускат нови задължения.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ