Само в 7DniFutbol.bg

Г-н Домусмчиев, за ЦСКА – закони, а за вас?

7 Dni Futbol11.06.201570

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви пред БНТ, че е готов да одобри план за спасението на ЦСКА, ама не съвсем. Той настоява да се спазва буквата на закона. Интересното е, че преди 4 години, когато БФС наруши всякакви свои правила, за да вкара служебно Лудогорец първо в “Б” група, а след това и в “А”, Домусчиев въобще не говореше за правила, а за необходимост да се подкрепи един проект.

“Напоследък отделям повече внимание на проблемите на индустрията и бизнеса. Не съм се занимавал в някакви подробности поне в последните няколко седмици с казуса “ЦСКА”. В случай че футболният съюз и ЦСКА намерят законово решение, което да няма никакви проблеми, за да се реализира, аз като член на Изпълкома ще го подкрепя. При всички положения, ако юристите на футболния съюз и юристите на ЦСКА са намерили пътечката, Кирил Домусчиев ще ги подкрепи. Звучи много просто, но не е така. Трябва да видим какви са предложенията”, каза собственикът на орлите.

“Също така не съм убеден, че Изпълкомът ще е в понеделник, защото за момента не е свикан, така че предполагам, че ще е малко по-късно. Имаше идея да е на 15-и, но доколкото разбрах още не е свикан, така че не мога да ви кажа какво ще се реши”, добави Домусчиев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *