Само в 7DniFutbol.bg

Разпадът носи пари в Левски

7 Dni Futbol08.06.201540

Голямата чистка, която предприеха Иво Тонев и Георги Иванов в Левски, може да вкара някой и друг лев в касата на Герена.

Централните защитници Аймен Белаид и Борислав Стойчев имат действащи договори с клуба, но заплатите и на двамата ще бъдат намалени, ако останат в Левски през новия сезон. Това не се нрави на двамата футболисти, които вече си търсят отбори в чужбина.

Стойчев прави всичко по силите си, за да си намерим тим зад граница След срещата с Иво Тонев и Георги Иванов той лаконично обяви “Няма промяна” и се очакваше Стойчев категорично да остане, но в момента бранителят прави всичко по силите си, за да си уреди трансфер навън.

Той не е особено доволен от финансовите условия, които са му предложени. Всички “сини” футболисти, без Антонио Аниете, са получили оферта за по-малко пари от настоящите. В случая със Стойчев намалението е близо 25 %, което не се харесва на футболиста.

Той е дал принципното си съгласие да носи екипа на Левски и през новия сезон, но си е оставил вратичка за допълнителни преговори тази седмица. Ако дотогава си намери отбор, Левски може да остане без най-стабилния си защитник.

 

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ