Само в 7DniFutbol.bg

Измислиха как да спасят ЦСКА! Остават ли Милко и Морко?

7 Dni Futbol03.06.201540

Нов план за спасение се разкрива пред ЦСКА. Още в петък се очаква Общото събрание на акционерите да гласува належащите промени. Според информация на „Стандарт“, става дума за пълна смяна на властта в клуба от „Борисовата градина“. Очакват се освен нови собственици, клубът да получи и така необходимите пари за получаване на лиценз за А група.

Благодетелите, които ще поемат 31-кратните шампиони, гарантират финансова стабилност, но за момента от клуба категорично отказват да съобщят имена. Знае се само, че мажоритарният собственик ще бъде подпомаган от двама сериозни акционери. Програмата е ясна – оздравяване на сегашното дружество чрез план за погасяване на дълговете към НАП и преговори за редуциране на останалите борчове.

Очаква се също така новите инвеститори да вложат сериозни средства в базите и детско юношеската школа на „червените“. Според „Стандарт“, сегашният старши треньор на отбора Любослав Пенев има сериозен шанс да запази поста си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ