Само в 7DniFutbol.bg

За Берое се играе със сърце!

7 Dni Futbol03.06.201540

За да играеш в Берое изискването е едно единствено – да го правиш със сърце! Това е и основното, което ще търси Петър Хубчев при правенето на селекцията си.

“Класните играчи ще вдигнат нивото при всички положения. Според мен обаче е нужно новите футболисти и дори наличните да покажат още по-голямо сърце и още по-голям ангажимент, за да вдигнем нивото. На нас и такива са ни разговорите с хората, които искаме да привлечем. Важно за нас е желанието и раздаването. Със сигурност ще търсим и качество, според възможностите, които имаме, но като цяло желанието за игра и тренировки ще бъде водещо да вземем решение дали да привлечем някой. Няма как да отстъпим от това. Още повече, че резултатите го показват. Работата с тези момчета, които тази година играха за Берое просто показва, че това е правилният път. Аз съм, може би, най-щастливия човек, че точно тези футболисти бяха в съблекалнята и бяха част от Берое. Те показаха за кой ли път, че може би не са най-добрите футболисти, но техните сърца са най-големи за мен поне. Сигурно така ще каже всеки треньор. На това ще държим. Ако можем и още по-качествени футболисти да вземем, ще бъде добре. Но те трябва да паснат към този колектив тук, към този клуб, към този град. За това ще се борим”, коментира Хубчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ