Само в 7DniFutbol.bg

Милиардер постави скандално условие на ЦСКА

7 Dni Futbol03.06.201570

Украинският милиардер Константин Жеваго е поредният спасител на ЦСКА.

Бизнесменът, който преди време получи пълната сума, която клубът му дължеше, е проявил интерес към откупуването на основния пакет акции от сегашните собственици на “армейците”.

Представителят на милиардера за България Виктор Деменюк ще движи нещата на българска земя, като се очаква скоро да се появи на “Армията”.

Условието на Жеваго е само едно, но е повече от сериозно – да започне от самото начало с ЦСКА , стартирайки от аматьорския футбол и изграждайки един печеливш, успешен проект, подобно на този, който създаде Кирил Домусчиев.

Това съвсем не е първият случай, в който Жеваго проявява интерес към “червените”, като през годините двете страни имаха както отрицателни, така и положителни отношения, но в крайна сметка до момента все не успяваха да постигнат категорично съгласие.

Нетните активи на Константин Жеваго се оценяват на над 1 милиард долара, като включването му под каквато и да било форма на “Армията” ще е от полза за закъсалия финансово български гранд.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ