Само в 7DniFutbol.bg

Нов спонсор на Герена! Вижте с какво се занимава

7 Dni Futbol02.06.201560
Рекламен бос, който е шеф на група сайтове, включител­но и на един спортен, ще вле­зе в ръководството на Левски. Това ще стане в близките дни. Със сигурност неговата дума ще се чува на Герена, а и той ще участва в осигуряването на бюджета на клуба.

Бизнесменът е приближен на насто­ящия председател на Управи­телния съвет на Левски Иво Тонев. Възможно е той дори да се сдобие с голям процент от акциите и да стане мажоритарен собственик. Вече е обсъждан такъв вариант. И вместо в Управителния съ­вет той да стане член на Надзорния или дори негов председател. Със сигурност обаче Иво Тонев ще продължи да бъде шеф на Управителния съвет и ще участва във всич­ки Важни решения за делата на сините. Този ход е плани­рал от няколко месеца.

В близко бъдеще се очаква Управителният съвет на Левски да бъде попълнен до 7 души. В него се очаква да вля­зат хора, които да заделят собствени средства за издръжката на клуба и да да­ват определена вноска на го­дина.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ