Само в 7DniFutbol.bg

Шеф в Локо (Пловдив) обеща интересен трансфер на “Лаута”

7 Dni Futbol12.01.201710

Спортният директор на Локо (Пд) Чавдар Цветков обеща изненада за феновете на отбора и гарантира, че всички в клуба работят усилено по селекцията и осигуряването на оптимални условия за подготовка на отбора.

„Едуард Ераносян единствен може да ви разкрие подробности, но мога да обещая, че ще има интересен трансфер. Мога само да ви подскажа, че става въпрос за чужденец, който обаче вече има опит в нашето първенство”, разкри легендарният футболист, който е сред най-близките приятели на боса на Локо Христо Крушарски.

Цветков разкри пред вестник „Меридиан Мач”, че новият договор на защитника Павел Виданов всъщност е за година и половина. На първата тренировка Едуард Ераносян обяви, че бившият национал остава за още 12 месеца. Вероятно Виданов отново се е договорил с ръководството при оферта от чужбина да го пуснат без финансов иск.

„За Дани Кики също мога да ви кажа, че остава. Мирчо Димитров ми потвърди, че Тарханов не го иска, а албанците от Шкен-дербег така и не пратиха официална оферта”, каза още Чаво.

Реклама

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ