Само в 7DniFutbol.bg

Левски смени приоритетите си! Сините се насочват към един от лидерите на Дунав

7 Dni Futbol11.01.201730

Левски набеляза един от лидерите на Дунав (Русе) за зимната си селкция. Това е бившият играч на сините Антон Огнянов. Договорът му с хита в Първа лига изтича през лятото и той е свободен да преговаря с друг клуб, което означава, че на “Герена” може да вземат футболиста срещу абсолютно символична сума.

Разговори с крилото на “драконите” вече са водени от спортния директор Станислав Ангелов. Това е станало в последните дни на 2016 година, а Огнянов е дал положителен отговор на “синия” шеф, пише Топспорт. Идеята на Пелето с привличането на крилото, е да бъде дадена алтернатива на левия фланг, където вече няма да се разчита на скандалния Хеан Деса, който със сигурност приключи с Левски.

Антон е запознат с обстановката на “Герена”, тъй като бе привлечен от Любимец по време на управлението на Христо Йовов като спортен директор. Огнянов имаше нещастието още в първите си изяви със “синия” екип по време на подготовката да получи тежка травма, която го извади от строя за няколко месеца.

След възстановяването крилото така и не успя, а и не получи кой знае колко шансове, за да навлезе във форма, поради което бе освободен от завърналия се на “Герена” – Георги Иванов.

Ако подпише с Левски Огнянов ще е третото ново попълнение в отбора за този трансферен прозорец, след като към него вече се присъединиха Амаду Сукуна и Давид Яблонски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ