Само в 7DniFutbol.bg

Обрат на “Лаута”! Кандидатите за Кики се отказаха

7 Dni Futbol11.01.201720

Бъдещето на атакуващия футболист Дани Кики най-вероятно ще продължи да е свързано с Локо (Пд). Въпреки че и треньорът Едуард Ераносян призна за интерес от чужбина към него, „Меридиан Мач” разбра, че един от най-добрите приятели на Мартин Камбуров ще тръгне със съотборниците си за лагера в Турция в края на седмицата. От албанския Шкендербег, който беше най-настоятелен в опитите си да вземе бившия младежки национал, са се отказали да изпратят официална оферта за него. Те не са били склонни да платят исканите от Христо Крушарски 80 000 евро за правата на Дани Кики.

В същото време Александър Тарханов, който доскоро водеше Славия, обяви пред медии в Русия, че няма как да вземе футболиста на Локо в новия си клуб Урал. С тима от Екатеринбург вече подписа националът Николай Димитров -Хичо. На този етап това ще е единственото попълнения от България в състава на Тарханов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ