Прохазка сложи още 3 точки на Лудогорец и обяви: Сега е различно, ще се борим до последно

Автор:
Публикувана на: януари 10, 2017

Вторият капитан на Левски Роман Прохазка заяви, че разликата от 7 точки до Лудогорец тази зима е по-различна от миналата, защото сега активът на „сините“ не е намален по административни причини. „Сините“ в момента са на 4 точки зад разградчани в класирането, но Прохазка не мисли, че шампионите ще допуснат изненада в отложения си мач с Монтана и ще вземат нови 3 пункта в актива си.

„Миналата година беше по-различно, защото ни отнеха точки, а сега знаем, че сме на 7 зад тях. Важното е да печелим точки и ще се борим докрай. Може да стане някаква изненада, но не мисля, че Лудогорец ще го допусне. „, сподели Прохазка и коментира новите в отбора и подготовката.

„Няма нищо по-различно, тренираме и ще се подготвим по най-добрия начин. Нямах търпение да заминем, защото времето е неприятно. Зимните подготовки винаги са тежки и знаем, че това е важна част от сезона.  Надявам се новите да донесат още класа и да подобрят отбора, затова идват.

Яблонски ми се обади да ме пита за Левски, казах му хубави неща и той дойде. Не знам нищо за качествата му, ще му помагам. Сукуна го приехме нормално, той е част от нас вече. За мен е много добър футболист и ще помага на отбора“, каза още словакът и допълни, че в съблекалнята не коментират спекулациите за напускане на Спас Русев следващия месец.

„Всичко в Левски е ОК“, увери Прохазка.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *