Само в 7DniFutbol.bg

Генчев остава на терена, новият треньор на Етър задължително иска нападател

7 Dni Futbol10.01.201760

Новият наставник на Етър Станислав Генчев заяви, че тимът закъснява със селекцията.

“В интерес на истината се колебах дали да поема Етър. Не е лесно от футболист да станеш старши треньор на отбор в такава ситуация. Лидер в класирането, президентът и старши треньорът подават оставка. Това задължава много. Мога да бъда само благодарен на Георги Василев за съвместната ни работа в клуба. Отношенията ни бяха абсолютно коректни, научих много ценни неида от него. фактът, че го наследявам, е още една отговорност”, сподели бившият халф на Литекс, Левски, Лудогорец и др. пред sport-vt.

“Голямата ми дилема е дали да продължа да играя. Може би ще се наложи да спра, но във всички случаи засега ще поиграя. Според съперника ще решавам дали да започна в титулярния състав, или да вляза в игра по-късно. Пътят обаче е към прекратяване на активната ми състезателна кариера”, разкри Генчев.

“Киряков и Чакъров са дали много на Етър, познават отбора и футболистите, радвам се, че остават. Другият помощник е Мирослав Иванов-Деко. Познаваме се добре и с него, бяхме заедно в Етър, после в Левски и Лудогорец. Мисленето ни за футбола е в една посока”, каза още новият наставник на виолетовите. “Ще говоря с всеки един играч поотделно, за да чуя намеренията му дали остава или не. След това ще мога да кажа. Като цяло закъсняваме със селекцията, но смятам, че в движение ще се справим. Имаме добро ядро и това е наш плюс. Трябва да привлечем задължително нападател”, добави треньорът на Етър.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *