Само в 7DniFutbol.bg

Само в 7DniFutbol.bg: Цел №1 не знае, че е искан в ЦСКА! “Червените” ги чака дълго чакане за нападателя

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев призна на първата си пресконференция за годината, че селекцията при “червените” е зациклила и едва след няколко дни нещата около евентуалните нови попълнения могат да се задвижат. Това включва и нападателите, които спортно-техническият щаб е набелязал, а челното име в списъка е на Рафаел Двамена. Ганаецът обаче няма да чуе официалната оферта на ЦСКА минимум още една седмица, разбра 7DniFutbol.bg. Причината е, че минимум още 7 дни той ще бъде в родината си, където изкара подготвителен лагер с националния отбор за Купата на Африка, но не попадна в окончателният списък на селекционера Авраам Грант.

По наша информация от клубът на Двамена – Аустрия (Лустенау), ще сложат офертите на масата пред играча, когато той се прибере в клубната база след седмица. До тогава нападателят остава в неведение за имената на клубовете, които са го набелязали и го искат в редиците си, включително и за ЦСКА.

Aвстрийците са готови да забавят дори по-дълго представянето на офертите, ако се случи нещо непредвидено и Двамена бъде викнат по спешност в националния отбор на Гана.

ЦСКА заминава за Испания следващата седмица и там Стамен Белчев ще разбере дали ще получи така желаният нападател.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *