Херо се хвана за главата! 13 футболисти напуснаха отбора му без дори да се обадят

Автор:
Публикувана на: януари 7, 2017

Вече 13 футболисти са напуснали отбора на Иртиш (Павлодар), който е воден от българския специалист Димитър Димитров-Херо. Играчите са предприели тези действия заради безпаричие.

Сред избягалите от отбора на Димитров са легионерите Инасио Ерера, Томаш Иршак, Джиби Фал, Осман Джалоу, както и местните звезди Роман Муртазаев и Дамур Даутов. Един литовски играч пък се е прибрал в Жалгирис (Вилнюс), след като срокът му за преотстъпване изтече.

От цялата група изкарала миналия сезон и завършил на 3-о място, са останали 12 души. За момента са договорени петима местни играчи, които трябва да се присъединят, но някои от тях Димитров ще иска да види в лагерна обстановка и контроли.

„За съжаление, няма как да спра футболисти, които не са си получили парите. Дължат им се по 3, по 4 заплати. Единственото лошо е, че някои от тях като Томаш Иршак си тръгнаха без да се обадят. Вероятно им е било неудобно, заяви Димитров пред БТА.

Херо утре след обяд тръгва към Анталия, където тимът му стартира първия си зимен лагер. Той отново ще се опита да изгради боеспособен състав за казахстанското първенство от много тестове на локални играчи и чужденци.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *