Само в 7DniFutbol.bg

Разкриха тайната на Делиормана! Лудогорци хванати с лютеница в ноздрите

7 Dni Futbol06.01.201740

Международната антидопингова агенция WADA оповести резултатите от блиц-проверка на футболния тим на Лудогорец (Разград). Според резултатите отборът е дал положителна проба за консумация на лютеница. От ръководството на тима отказват коментар, но полевите допинг-инспектори били посрещнати от щаба на Лудогорец в празнично настроение и с очевидни следи от лютеница по ноздрите.

Експерти по забранените в спорта вещества твърдят, че консумацията на лютеница може да бъде регистрирана и 50 дни след последния прием, но ако се консумира с кренвирш, тялото се чисти само за 15 дни, което ще рече, че в Лудогорец консумират забранения стимулант не само за спортни успехи, но и за удоволствие.

Тимът е застрашен от наказание от 3 години без сателитни отбори в А група, ако и резултатите от втората проба се окажат положителни на лютеница.

“Ето как капитанът на Лудогорец от един обичаен халф на Локо София за няколко сезона се превърна в играч, бягащ с километър-два повече от роботите на Реал (Мадрид)” – коментираха горди от постиженията на българската лютеница патриоти.

Премиерът Борисов коментира във фейсбук ситуацията така: “Ето, замогна се народът по време на моето управление и вече всеки набива лютеница. А едно време мажехме филията с мас…”

nenovinite.com

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ