Само в 7DniFutbol.bg

Илиана Раева заживя с порноактьор! Наско Сираков в ужас

7 Dni Futbol05.01.2017180

Едва ли точно на това се е надявал Наско Сираков – в семейната му крепост в Драгалевци да се нанесе порноактьор. Легендата на “Левски” и националния отбор обаче бил притиснат до стената и нямал думата за актуалната връзка, с която голямата му дъщеря Славея скандализира в последно време. Красавицата завъртя забранена любов със съпруга на руската порнодива Еделвайс – Алекс Ломски, а за капак го представи официално на фамилията си навръх празниците.

В последния месец от миналата година Славея Сиракова падна в плен на чара на Алекс Ломски, който покрай жена си Еделвайс има роли в един-два филма за възрастни. Със силиконовата рускиня от град Тюмен фотографът отдавна не живее, но пък и няма намерение да разтрогва брака им, сключен през 2001 г. в Италия, коментират пред “Ретро” запознати.

Семейният статус обаче никак не притеснява наследницата на Наско Сираков и Илиана Раева. Славея сериозно е хлътнала по Ломски, въпреки самият той да не дава никакви индикации, че заради нея ще се разведе с Еделвайс. Ден преди Нова година Алекс, на когото му се носи славата на непоправим плейбой, публикува статус в социалните мрежи, с който сякаш подсказа на Славея, че не гледа на връзката им сериозно: “Една от най-големите грешки на жените е, че те решават в какви насоки ще се развива връзката и не информират партньора си за това”.

Явно обаче като представител на силния пол и самият Ломски не е наясно със себе си, тъй като само няколко часа по-късно сподели Новата година със семейството на Славея. Всъщност още по Коледа тя представила официално гаджето си на своите родители. Предвид скандалното му минало, за което Наско Сираков чел и слушал легенди, ревнивият баща не приел особено топло неочаквания гостенин.

За ужас на Наско пък шефката на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева нямала нищо против връзката на дъщеря си с Алекс Ломски. Тя го посрещнала повече от гостоприемно в дома си и нямали никакви скрупули относно положението му.

“Със сигурност мнението й ще се промени, когато поопознае любовника на дъщеря си. Илиана едва ли ще одобри това, че Алекс не си пада по семейните ценности, с каквито несъмнено сем. Сиракови се гордеят. С Наско са си верни един друг вече след 34 години брак, а мъжът, който Славея иска да им доведе за зет, си пада по либералното съжителство, в което са позволени забежки”, коментират в обкръжението на Ломски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ