Само в 7DniFutbol.bg

Лудогорец закотвя Владо Стоянов в Разград! Ето каква безумна цена сложиха на вратаря, чиито договор изтича лятото

7 Dni Futbol30.12.201600

Ръководството на Лудогорец е определило цена от 1,5 млн. евро за правата на вратаря Владо Стоянов. Няколко мениджъри и футболни клубове са се свързали с шефовете на българския шампион последните седмици и това е сумата, която те са определили за стартиране на преговорите.

Твърде е възможно цената на бъде намалена с течение на евентуални разговори по простата причина, че контрактът на Стоянов изтича през лятото, а до този момент няма официална информация за подновяване на договорните отношение между клуба и играча.

След Нова година националният страж е в правото си да започне преговори с всеки един отбор, който го иска в редиците си, но от лятото, защото тогава ще е свободен. Другият вариант е Лудогорец да се разбере с даден клуб, за да се стигне до трансфер още през зимата, а разградчани да спечелят от продажбата му.

Според информация на “Дарик” интерес към вратаря е имало от белгийски клубове, както и от турски отбор от Суперлигата на южната ни съседка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ