Само в 7DniFutbol.bg

Ами сега?! 24-кратен шампион на страната си излиза с оферта за обявен за нов в ЦСКА

7 Dni Futbol30.12.2016100

От вчера нападателят Рафаел Двамена се смята за сигурно ново попълние на ЦСКА. “Червените” фенове проучват качествата му, но докато се запознават с тях, в родината на голаджията – Гана, информират, че интересът към него е огромен и той все още няма подписан договор с нов клуб. Двамена е хванал окото на 24-кратният шампион на Австрия – Аустрия (Виена), и настоящият му клуб Аустрия (Лустенау) може да получи оферта за закупуване правата на нападателя след официалното отваряне на трансферния пазар на 1 януари.

Ситуацията около Рафаел Двамена става все по-заплетена. С 18 гола в 20 мача във втора дивизия на Австрия нападателят си заслужи повиквателна за националния отбор на Гана и в момента се бори да влезе в окончателния състав за турнира за Купата на Африка, който ще бъде обявен утре. Ако това се случи, Двамена ще пропусне голяма част от зимната подготовка на новия си отбор, защото Купата на Африка стартира в средата на януари.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ