Само в 7DniFutbol.bg

Самуилов повежда Ботев по нов курс! Бизнесменът вдига сериозно парите през 2017 г.

7 Dni Futbol30.12.201630

Основният инвеститор в Ботев Георги Самуилов е решил да увеличи парите, които ежемесечно дава за издръжката на клуба. До момента той отделяше по 100 000 лева на месец за „жълто-черните”, но тази сума се очаква да бъде сериозно увеличена от Нова година. Като сигнал, че има раздвижване в тази посока може да се приеме и вчерашната работна среща на базата в Коматево. На нея президентът Ангел Палийски и треньорът Николай Киров са коментирали какво трябва да се свърши в дните до старта на зимната подготовка. По информация на „Меридиан Мач”, въпреки че парите от Лудогорец за Жоао Пауло ще бъдат преведени в началото на януари, „жълто-черните” вече могат да предлагат конкретни суми на набелязаните попълнение.

Ситуацията в клуба се променя доста динамично, защото само преди два дни Белия призна, че е в ситуация на изчакване. Малко преди това обаче Иво Димов, който доведе Жоао Пауло в Ботев, анонсира, че след като сделката между неговия клиент и Лудогорец стане факт, той е готов да доведе две крила от Бразилия, които да увеличат атакуващата мощ на „канарчетата” през пролетта.

От Ботев вече са капарирали 12-дневен лагер турския курорт Алания за края на януари.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ