Само в 7DniFutbol.bg

Невиждана гавра с треньор в Първа лига! Шейховете щели да бият Джуджето писател

7 Dni Futbol30.12.201620

Стадион „Лазур” се клати от огромно напрежение в съблекалнята. Футболистите са на нож със старши треньора Христо Янев, който е обект на постоянни подигравки и всеки ден се сдобива с нов прякор. Той пък от своя страна игнорира всичко и всеки, за да се изолира от враждебната обстановка.

Напрежението стартирало, след като Христо Янев започнал да се готви усилено за промоцията на романа, който наскоро издаде. Това занижило до критичния минимум вниманието на треньора към отбора и футбола като цяло. Той видимо показвал в съблекалнята, че не се интересува много-много от Нефтохимик и битката в Първа лига. Логично това направило впечатление на футболистите, които започнали да го наричат Писателя, Поета, Романиста, Драскача. Дори в съблекалнята се шегували, че Христо Янев не говори с тях, защото вече комуникира с „простолюдието” чрез книгите…

Паузата в първенството дойде в удобен момент за Нефтохимик, защото на „Лазур” усилено се говори, че Христо Янев с всеки изминал ден се доближавал до момента, в който футболистите открито ще го атакуват и дори може да отнесе някой шамар.

На „Лазур” се говори, че ръководството на клуба може да се вслуша в желанието на играчите за треньорска рокада.

“Меридиан мач”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ