Само в 7DniFutbol.bg

Нов строеж за 1,5 млн. лева на Панчарево! Ремонтите на базата подгониха 4 милиона

7 Dni Futbol30.12.2016120

ЦСКА ще стартира изграждането на нов ресторант и бунгала в Панчарево през месец март, пише “Тема Спорт”. Възстановяването на тези постройки е само една част от мащабната дейност, която се извършва на базата край София. По това перо ще бъдат инвестирани вероятно около 1,5 млн. лева, като само за бунгалата ще се похарчи един милион. До този момент пък налетите суми в Панчарево надхвърлят 2 милиона лева.

Отделно от това в момента се работи по новите съблекални, които вероятно ще са готови към края на март или началото на април. Двата терена в Панчарево вече са готови за използване, а единият от тях се сдоби и с изцяло обновени трибуни. И двете игрища пък ще имат осветление, което ще струва още около 400 000 лева. Отделно ще се построи общежитие за школата и възстановителен център.

Все още обаче не е напълно сигурно дали отборът ще може да използва Панчарево за своя тренировъчен процес още в началото на пролетния дял от шампионата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ