Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА няма да дава реванш на Интер – руски грандове и азиатски богаташи чакат “червените” за контроли в Испания

7 Dni Futbol30.12.201620

ЦСКА ще има не един, а два зимни лагера в Испания. В крайна сметка армейците са договорили престой в курорта Коста дел Сол, област Андалусия, който се намира в близост до Марбея. А след това се очаква да има такъв и в района на Мурсия, вероятно Ла Манга.

Според последните детайли червените ще започнат престоя си в иберийската държава с лагер в Коста дел Сол. Той ще стартира на 18 януари и ще продължи до 27-и. През това време ЦСКА ще бъде настанен в курорта Аяурин, който е близо до перлата Марбея, а най-големият град в околността е Малага. Базата на армейците се намира недалеч от най-южната точка на Испания. По време на този престой ще бъдат и контролите с грандовете Динамо Киев и Базел. Спартак Москва обаче се е отказал да пътува за Испания и ЦСКА може да се изправи срещу Локомотив Москва или Рубин Казан. Армейците ще разполагат с перфектни условия за подготовка, с най-модерни съоръжения и възможности за възстановяване.

Най-популярните клубове, които ще се готвят в Коста дел Сол, са Интер (от 2 до 7 януари в Марбея), ПСВ, Фейенорд, Вердер Бремен, Борусия Дортмунд и Брюж. Динамо Букурещ ще е в курорта от 15 до 29 януари. Корейският Сувон Самсунг и китайският Хебей Чайна Форчън пък носят екзотика, като ще прекарат по цял месец в Испания.

След лагера в Аяурин ЦСКА ще се насочи към още един престой в иберийската страна, като той вече ще е в област Мурсия, около Ла Манга. Там отборът вероятно ще остане до 5 февруари. Общо по време на своята подготовка в Испания армейците ще имат между 5 и 7 контроли, като ще участват в приятелски турнири.

Информация за престоите на клубовете в испанските курорти по Средиземноморието бе публикувана в авторитетното издание “Марка” в броя от 28 декември.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *