Само в 7DniFutbol.bg

“Черно-бял” ултрас си подписа присъдата! Смлял от бой момче, което сбъркал с бежанец

7 Dni Futbol29.12.201690

Двама пловдивчани са задържани за побой над младеж на автогара “Юг”. Оказва се че момчетата са стари познайници на полицията.

Георги Иванов и Христо Вълков са фенове на пловдивския клуб Локомотив. На оживеното място в деня след Коледа, те са нападнали момчето, мислейки, че е емигрант. Ритали го и го блъскали с юмруци. Нанесли са му множество удари с юмруци и ритници в областта на главата и тялото.

След побоя двамата избягали – Димитър Спиров е откаран в Спешното на УМБАЛ “Свети Георги”, където веднага му е оказана първа помощ. След инцидента Вълков е задържан, а ден по-късно и Георги Иванов, пише “Трафик Нюз”.

Агресията е започнала още в автобус, пътуващ от Банско към Пловдив. Групата младежи са започнали да обиждат и псуват Спиров. През цялото пътуване го наричали с грозни епитети, а когато слезли на Автогара “Юг” в Пловдив, налетели да го бият.

Това е третата подобна проява на Георги Иванов за по-малко от година. Той е един от петимата осъдени за побоя над Румен Койчев – син на пловдивска журналистка.

Миналата година Койчев бе нападнат от шестима младежи от агитката на Локото. За това престъпление Георги Иванов и още петима негови авери получиха наскоро условни присъди. Сега обаче Иванов най-вероятно ще получи реална присъда, тъй като е нарушил изпитателния срок.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *