Само в 7DniFutbol.bg

Радост в Левски! Трима титуляри се врекоха в любов към сините

7 Dni Futbol29.12.201620

Трима от асовете на Левски са готови да останат на “Герена”. Става въпрос за халфовете Георги Костадинов и Джереми де Ноойер, както и за централния защитник Александър Александров. Все още няма подписани договори с нито един от тях, но преговорите вървят в положителна посока. На този етап е много вероятно и тримата да склонят да останат и след лятото на 2017 година, когато изтичат контрактите им.

На “Герена” форсираха разговорите в последните седмици, тъй като въпросните играчи биха имали възможност да говорят с когото си пожелаят след 1 януари.

Както е известно, Александров се превърна в основна фигура в защитата, откакто дойде на “Герена”. Той си партнира последователно с Карнер, Лукин и Пиргов. Бившият играч на Лудогорец обаче си остана константна величина за тима в отбрана.

Костадинов и Де Ноойер пък формираха една от най-добрите двойки вътрешни халфове, като именно те, както и Бурабия и Краев, са считани за бъдещето на тима в средата на терена.

Така Левски вече изпълнява плана си – да задържи онсновните си футболисти и да надгражда над този състав.

“Меридиан Мач”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ