Само в 7DniFutbol.bg

Стойчо Младенов разкри: Чувам се с Гриша Ганчев, но няма да се върна в България

7 Dni Futbol28.12.201650

Стойчо Младенов разкри, че поддържа връзка със собственика на ЦСКА Гриша Ганчев, но не е водил преговори за завръщането си в отбора.

„Поддържаме контакт, чуваме се. С Гриша Ганчев също се чуваме. Нормално е да има комуникация, но тя е в рамките на колегиалността, на взаимното уважение”, сподели Стойчо Младенов пред bTV.

Младенов е имал три предложения от чуждестранни клубове и е избрал това на казахстанския Кайсар заради професионалното отношение и амбициите на ръководството за развитие.

Бившият треньор на ЦСКА определи като спекулации информациите от последните месеци, според които той, Станимир Стоилов и Димитър Димитров ще се завърнат в родното първенство.

„Всичко това, което беше, нямаше никаква истина. Както за Станимир Стоилов, както за Херо, така и за мен”, каза специалистът.

Младенов не пожела да коментира процесите в ЦСКА, но обеща, че рано или късно ще разкаже своята истина за случилото се по негово време.

Треньорът е категоричен, че поне на този етап няма да привлича български футболисти в Кайсар и постави като цел пред новия си отбор класиране в първата шестица на казахстанското първенство.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ