Само в 7DniFutbol.bg

Селекцията в Черно море забуксува! Гонзо търси нападател в чужбина докато чака “да” за Мацата

7 Dni Futbol28.12.201620

Черно море зацикли със зимната си селекция. До момента варненци привлякоха само атакуващия халф на Славия Борислав Балджийски. Старши треньорът на моряците Георги Иванов очаква нападател от чужбина за старта на подготовката на 9 януари. На този етап от клуба не разкриват никакви подробности. Знае се само, че става въпрос за играч от ЕС.

Гонзо изпитва остра нужда и от привличането на качествен вратар. Липсата на такава опция сериозно притеснява наставника на Черно море. В момента варненци разполагат на този пост само с Емил Михайлов. Както е известно, Коварж преминава в Славия Прага, а Чанович бе освободен. Вариант за под рамката бе бившият страж на ЦСКА Якуб Дивиш. Чехът обаче е отказал предложението на Гонзо.

В средата на терена като опция за ново попълнение са появи името на Мариян Огнянов. Интерес моряците имат и към крилото на Дунав Русе Антон Огнянов. Все още продължава да няма конкретика и относно зимната подготовка на Морето.

Преди седмица Иванов обяви, че тя ще е в Гърция заради напрегнатата обстановка и постоянните атентати в Турция. На този етап обаче все още няма нищо обявено за Гърция. Нито като времеви период, нито като възможни контроли. Затова моряците не изключват възможността да се готвят изцяло при домашни условия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ