Само в 7DniFutbol.bg

Жеков категоричен: Любо и Ицо могат да се разберат в името на ЦСКА

7 Dni Futbol28.12.201641

Един от най-големите български футболисти Петър Жеков не се отказва да лобира за завръщане на Любослав Пенев в ЦСКА. Ел Голеадор е в конфликт с Христо Стоичков от повече от половин година, след като не присъства на юбилейното шоу на Камата.

“Треньор на ЦСКА трябва да е българин. Най-подготвеният треньор за отбора е Любослав Пенев. Но аз съм сигурен, че начело на тима ще остане сегашният наставник Белчев. Няма голям конфликт между Пенев и Стоичков. Любослав може да е имал някакъв важен ангажимент, работа и затова да не участва в юбилейния мач на Стоичков. Сигурен съм, че в бъдеще могат да се разберат помежду си и да работят за успехите на ЦСКА”, каза Жеков пред ПИК и даде добра оценка на годината на “червените”, поставяйки им за цел да изградят отбор, който да е конкурентентен на Лудогорец. Легендата сподели и своето виждане за това защо в ЦСКА няма нападатели от добра класа.

“Нужна е много индивидуална работа. Преди играчи като Пенев и Костадинов ги държахме на стадиона от 8:00 часа сутринта до 20:00 вечерта. Трябват двуразови тренировки, постоянно усъвършенстване, дори триразови тренировки. Да се разиграват игрови ситуации, ние това сме го правили с часове, ежедневно. В момента нападателите нямат постановка на удара, не знаят как да застанат, по какъв начин да си държат опорния крак и как да нанесат голов удар. Както се казва, често шутират така, че после децата, които гонят топките, трудно могат да ги намерят… “

коментар

  • Коста Петев

    28.12.2016 at 10:51

    Прав е Жечката. Когато играеше в Ст.Загора резултата се сменяше преди да изпълни наказателния удар.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *