Само в 7DniFutbol.bg

Ясен Петров постави точната диагноза: Хората не са щастливи от живота си, как да се радват на футбола?!

7 Dni Futbol28.12.2016140

Бившият треньор на Левски и китайския Шъдзяджуан – Ясен Петров, намери своето обяснение за празните трибуни в Първа лига, а също така коментира и развитието на футбола в родния шампионат.

“Аз съм българин и с удоволствие бих работил в България. Но съм поел по един път, за който доста дълго се борех и трудно го извървяхме с моя екип. Надявам се да имаме отново предизвикателство и да имаме хубави моменти”, коментира Петров пред БНТ.

“Не смятам, че хората изпитват много радост от начина си на живот, за да изпитат радост и от футбола. Мисля, че всичко е свързано – събитията в държавата и във футбола вървят ръка за ръка. Има известен напредък от миналия шампионат. Всички знаем в какъв формат беше миналият шампионат и колко мача се играха. През тази година българският футбол, може и да е малка, но направи крачка напред”, добави още специалистът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ