Само в 7DniFutbol.bg

Бой с павета, железа и боксове навръх Коледа в Пловдив! Бултраси ще помнят празника със спукани глави

7 Dni Futbol28.12.201630

Голямо коледно меле заформиха фенове на пловдивските Локомотив и Ботев в малките часове на вчерашния ден в клуб „Паша“ на ул. „Капитан Райчо“, съобщава вестник „Марица“.

Група запалянковци на „жълто-черните“ празнували коледните празници. В един момент излезли навън – според очевидци, провокирани от фен на „черно-белите“. Там обаче ги чакали още ултраси на Локо, въоръжени с прътове, метални боксове и павета.

Настанал масов бой, няколко човека били откарани с линейка, на други била оказана първа помощ на място. Полицията дошла след 40 минути. Не е ясно дали срещата е била случайна или феновете на Локо преднамерено са причаквали тези на Ботев.

Според човек от фенклуба на Ботев, до 3 часа сутринта пред заведението не се е случвало нищо и той няма повече информация. Според член на „черно-белия“ фенклуб, нещата са доста преувеличени от медиите. Очевидци обаче твърдят, че е имало спукани глави и боят е бил доста сериозен.

На същото място редовно се бият бабаити в късните часове, а наоколо направо не може да се живее, въпреки че полицията се намира на 100-200 метра, възмущават се живущите наблизо.

От Спешния център твърдят, че при тях няма официално регистрирани пострадали от боя. Ако такива има, то те трябва да бъдат докладвани на полицията и да се започне разследване. Според запознати, именно заради това пострадалите са скрили причините за пораженията по себе си.

Полицията води разследване и се очаква нейното официално становище.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *