Само в 7DniFutbol.bg

Фотофакт: Божинов показа на сина си как трябва да разпуска

7 Dni Futbol27.12.2016110

Валери Божинов отново се показва като “грижовен” баща. Футболистът си е откраднал малко време със сина си Валерко и е решил да го оползотвори… в Дубай. Там е в комапнията на новата си любима Биляна Дол. Трима са заминали след Бъдни Вечер и Коледа, който Валери-младши е прекарал с майка си.

Емиrството е любимата дестинация на футболиста и неговата сръбска красавица. Там те разпускат активно и се отдават на щури купони. Сега, обаче, когато са трима, не са сметнали за удачно да променят навиците и програмата си със забавления, които са по-удачни и за хлапета.

Биляна публикува селфи, на което е с Валери-старши и Валери-младши. Снимката е правена в заведение по тъмна доба, а основното занимание на троицата е пушенето на наргиле. Не знаем дали е само заради снимката, но устройството за пушене е точно пред устата на хлапето.
bojinov-zavede-valerko-i-biliana-dol-koledno-v-dubai-vijte-kak-se-zabavliavat-reakciiata-na-alisiia-2
Вместо да се разгневи на пдообно показно и игри на семейство, Алисия даде публичното си одобрение за тази колаборация. Тя коментира фотото със сърчице, което е красноречиво за отношението й към Божинов и неговата нова изгора.

Алисия никога не се е опитвала да ограничава контактите на сина си с баща ми и екскурзията до Дубай е поредното доказателство за това. Видимо Валерко и Биляна се разбират повече от добре. Това не е първата им среща, защото Божинов ги запозна на родна земя преди няколко месеца, пише kliuki.net.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ