Освободен от Втора Бундеслига таран пред трансфер във Верея

7 Dni Futbol27.12.201600

Верея проявява сериозен интерес към нападателя Мартин Тошев. Той бе обявен за ненужен от Ерцгебирге Ауе. Тимът от немската Втора Бундеслига е воден от българския треньор Павел Дочев. От началото на сезона Тошев записа само 4 мача (едва 38 минути), в които не показа почти нищо и логично ще бъде освободен.

Бившият футболист на ЦСКА премина в Ерцгебирге през лятото, след като направи силен сезон в Пирин Бл – 33 двубоя и 10 попадения в елита. Треньорът на заралии Александър Томаш има нужда от качествен реализатор, а такъв в момента липсва и дори присъствието на Георги Андонов не оправдава напълно очакванията. Според football24.bg триото Томаш, Мирчев и Кючуков вече е „опипало почвата“ около завръщането на Тошев по родните терени.

Самият играч нямал нищо против да премине в тима, но първото му желание е да се опита да си уреди отново трансфер зад граница, след като разтрогне с Ауе.

Наставникът на Верея Александър Томаш потвърди, че се очаква привличането на 19-годишен чуждестранен играч, национал на своята страна.

„Преговаряме с млад и перспективен играч от страна извън Европейския съюз. Ще вземем футболисти, които смятаме, че могат да помогнат на отбора и искат да продължат кариерата си при нас. За мен отборът изглежда като факла, която тепърва ще се разгори“, коментира младият наставник.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *