Само в 7DniFutbol.bg

Най-малко четирима напускат ЦСКА през януари

7 Dni Futbol27.12.201640

На “Армията” работят усилено по селекцията, като клубът ще привлече основно чуждестранни попълнения. Бройката им ще бъде между трима и петима. Чака се централен нападател, който да замести Преслав Йорданов.

Таранът почти сигурно ще разтрогне с клуба по взаимно съгласие. Същото ще стори и ветеранът Борис Галчев. Сред напускащите ще има поне още двама.

В същото време стана ясно, че вратарят Георги Китанов ще остане на “Армията”. В средата на декември се появиха информации, че ЦСКА може да се раздели с него за сметка на украински вратар. Това обаче няма да се случи и привлеченият през лятото от Черно море 21-годишен страж ще продължи да пази вратата на червените.

Както вече е известно, ЦСКА ще подпише договори със състезатели, играещи на постовете централен нападател, защитник и крило. Всички нови попълнения ще са под 30-годишна възраст. Така единственият, който преминава тази граница, в състава ще продължи да бъде Станислав Манолев (31 г.).

Стига, разбира се, той да остане в отбора и за пролетта. Манолев има договорка с ръководството да си тръгне при добра оферта от чужбина. Всичко около неговото бъдеще в клуба ще стане ясно до края на януари. В случай на раздяла с него ЦСКА може да се окаже с най-младия състав в първенството по време на втория дял.

“Tема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ