Само в 7DniFutbol.bg

Джаферович се отврати в края на 2016 г.: Не ми се гледат уговорени мачове и бръснати мъжки крака

7 Dni Futbol26.12.2016120

Бившият капитан и директор на Берое Ваня Джаферович излезе с коментар относно отиващата си 2016 година. Според бившия защитник изминалите 12 месеца не са били добри.

“2016-та беше кошмарна!

Толкова много велики личности загубихме. Bowie, Ali, Prince, Curtis Hanson (колко само обичам LA Confidential), Michael Cimino, Leonard Cohen, Harper Lee, Umberto Eco….

Днес разбрах и за George Michael. Никога не съм му бил голям фен (Last Christmas е една от най-дразнещите песни за мен), но никой не ноже да отрече, колко много е дал той за музикалната индустрия, а и не само…

Не знам какво ни чака в 2017-та. Знам, че тези хора (моите идоли) са вече на такава възраст, в която смъртта чука на вратата, но ми е трудно да се примиря с факта, че след тях остава това което остава..

Не ми се слуша музика (Coldplay, Maroon 5), не ми се гледат филми (3D-та с посредствена актьорска игра и сценарии за малоумни хора), не ми се гледа спорт (уговорени мачове и бръснати мъжки крака).. Няма я онази романтика вече… или може би и аз остарявам”, написа Ваня във “Фейсбук”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ