Само в 7DniFutbol.bg

Кокала сигурен, че Левски няма да фалира – заяде се със сектор “Б”

7 Dni Futbol25.12.201681

Отборът на Левски няма да сподели съдбата на фалиралия това лято ЦСКА. Такова е мнението на бившия футболист и старши треньор на „сините“ Емил Велев. Човекът, който изведе тима от „Герена“ до последната му титла през 2009-а, отхвърли възможността да работи някога в „червения“ клуб.

„Не вярвам да са чак толкова зле нещата. Знаем, че в другите европейски отбори, в грандовете, също имат големи проблеми с плащане на данъци, със заеми, които са вземани. Тук пръст има държавата – институциите, които отговарят за тези неща. Това, ако стане в САЩ или в друга по-напреднала страна… там затворите са страхотни“, каза Кокала пред БНТ.

Според информациите повече от 12 от общо 20-милионните задължения на Левски са за новопостроения сектор “А”. „От самото начало не трябваше да се пипат централната трибуна и козирката, която си беше напълно здрава. Хората, които са искали да направят това нещо, са имали добри намерения. Но в момента виждаме, че трибуната няма козирка, което не е нормално“, добави Емил Велев.

Ексцентричният специалист е категоричен, че въпреки непрозрачната политика на ръководството на „сините“, феновете нямат място в Управителния съвет на Левски. „Не виждам някой да може с лека ръка да краде, за да се стига до феновете. Те какви са – счетоводители ли, одитори ли?“, недоумява Кокала.

коментар

  • Иртиш Подуенски

    26.12.2016 at 13:35

    Няма как да фалира държавният обор от 1989 до наши дни!!!!А кокала като най-голям разбирач накрая ще продава семки пред герена!!!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ