Само в 7DniFutbol.bg

Изненада! Ето кой е големият фаворит да смени Гочето в Етър

7 Dni Futbol25.12.201630

Един от лидерите във Втора професионална лига – Етър, може да има изненадващ нов старши треньор. Сред спряганите имена за наследник на Георги Василев е и това на настоящия капитан на „болярите“ Станислав Генчев. Опитният полузащитник в момента изпълнява ролята на играещ помощник-треньор, но нищо чудно в скоро време да бъде повишен.

Не е тайна, че дните на Гочето на стадион „Ивайло“ са преброени, след като между него и президента на клуба Александър Нанков цари сериозно неразбирателство. В петък вечерта босът на „виолетовите“ даде вечеря за треньорите, с което бе закрита годината.

На нея присъстваха Станислав Генчев, Илиян Киряков и треньорът на вратарите Калоян Чакъров. Сред поканените бяха и шефът на ЗС към БФС във Велико Търново Бончо Генчев, както и акционерът и легенда на Етър Цанко Цветанов. Очаквано, на събитието не присъства Георги Василев, въпреки че той си е в Търново.

В случай че шампионът на България с Левски и Лудогорец приеме новото предизвикателство в кариерата си, е много вероятно, за да му се отдаде изцяло, да окачи бутонките. Почти сигурно в щаба на новия наставник, без значение кой е той, ще останат Киряков и Чакъров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ