Само в 7DniFutbol.bg

Стойчо Младенов: Нормално е винаги да ме спрягат за ЦСКА

7 Dni Futbol24.12.201620

Стойчо Младенов изгледа традиционният коледен турнир на комплекса “Царско село”, в който участие взеха ветерани на ЦСКА, Левски, Витоша (Бистрица) и Локомотив (Пловдив). След финала, Младенов говори пред медиите, като по-най интересната тема – ЦСКА, отрони едва няколко изречения.

“Дайте да не коментираме ЦСКА, достатъчно съм го правил вече. Нормално е да се спряга винаги моето име за нов треньор. Това, което говорих преди за ЦСКА, че ще се случи и много хора не ми вярваха, точно това стана”, заяви Младенов.

Той сподели, че е против честите треньорски смени в националния отбор. По отношение на работата си в Казахстан, където ще започне сезона начело на нов клуб – новаците в елита от Кайсар, Стойчо Младенов заяви, че иска хората да останат доволни, както са останали и предишните му работодатели от Атирау. Той потвърди и, че Матиас Курьор се е разбрал за условията си с Кайсар и трансферът му вече е уреден.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ