Само в 7DniFutbol.bg

Вратар, впечатлил Гонзо в ЦСКА, отказа офертата от Черно море

7 Dni Futbol24.12.201632

Чешкият вратар Якуб Дивиш е откло­нил засега предложени­ето на старши треньора на Черно море Георги Иванов да премине на „Тича”. Преди време той пази на ЦСКА като с престоя си у нас е оставил добри впечатления у Гонзо.

В момента варненци разполагат под рамка­та само с Емил Михай­лов, след като Пржемисъл Коварж премина в Славия Прага, а Алек­сандър Чанович бе ос­вободен. Иванов продължава усилено търсенето на нов вратар. Дивиш пази за последно за Млада Болеслав.

Досега Морето привлече са­мо халфа Борислав Балджийски. Очаква се селекцията да включ­ва поне още трима, като сред тях ще е и страж. Гонзо проявя­ва интерес към халфа на Неф­тохимик Мариян Огнянов и кри­лото на Дунав Русе Антон Огня­нов, като очаква и двамата да разтрогнат с клубовете си, за да дойдат без пари на „Тича”.

2 коментара

 • Стоянов

  25.12.2016 at 10:10

  Много голяма грешка прави вратарчето като отказва да отиде при моряците. Някой ден ще иска, но тогава ще е късно.

  Reply

 • моряк

  26.12.2016 at 9:53

  Дивиш за сега е отказал, но това не значи, че нещата няма да се променят. Освен това ми се струва, че след голямото умуване Гонзо ще събере сносни попълнения. Очаквам скоро да ги представи.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ