Само в 7DniFutbol.bg

Бодуров си тръгна безславно от Кипър

7 Dni Futbol23.12.201640

Българският защитник Николай Бодуров напусна АПОЕЛ (Никозия), след като в продължение на шест дни тренира с отбора. Доскорошният национал наблюдава и един мач от местното първенство – победата с 1:0 над Неа Саламина, където пък играе друг българин – юношата на Левски Димитър Макриев.

“Бодуров си тръгва от нашия отбор. Треньорът ни Томас Кристиансен има представа какви са възможностите, качествата му и дали може да бъде полезен. Не сме затворили тази възможност, ще следим от дистанция какво се случва и ако се налага и нещата все още са такива, ще го поканим отново за договор”, коментира говорителят на АПОЕЛ Нектариос Петевинос.

“Ако трябва да бъдем честни, ние искахме Бодуров да дойде в отбора след Нова година. Тогава при категорично решение ще можем директно да го картотекираме”, добави говорителят на клуба. 30-годишният български защитник обаче им отговорил, че единствената възможност за него е да пътува за Кипър в дните преди Коледа, защото след това няма как да бъде на разположение.

Кипърският вестник Политис пише, че българинът вероятно има и други опции за договор, които са фиксирани доста преди позвъняването от АПОЕЛ и той иска да бъде коректен към другите кандидати за подписа му.

Самият треньор Томас Кристиансен също се изказа по случая и заяви, че Бодуров е в добро физическо състояние, класата и опитът му са вън от съмнение, но не е играл доста време мачове и това го притеснява. А в Кипър няма пауза в първенството и следващите мачове са на 3-и януари. Така че българинът няма как да навакса пропуснатите мачове.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ