Само в 7DniFutbol.bg

Това е по-добро и от новината за “Лаута”! Даксон призна, че Едо го иска обратно в Локо Пд

7 Dni Futbol22.12.2016140

“Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив входира в Община Пловдив всички документи, които са необходими за взимане на стадион Локомотив на концесия, съобщи официалният сайт на черно-белите. Искането за отдаване на концесия е за срок от 35 години. Ръководството на Локомотив се надява да се стигне до договор и разбирателство между двете страни.”

Това трябваше да е новината на деня от “Лаута”, но тя е съвършено различна и е свързана с големият любимец на “черно-бялата” публика Даксон Да Силва, който в момента играе в родната си Бразилия за третодивизионния Регатас. Пред TribunaPlovdiv.bg Даксон призна, че е имал първоначален разговор с треньора Едуард Ераносян и не изключи да се завърне в Локо почти 5 години след като си тръгна.

„Досега все още нямам оферта от Локомотив (Пд). В момента съм в Бразилия и съм до семейството си. За да напусна Бразилия, трябва да получа по-добра оферта, от тази която имам тук с моя отбор. Ако получавам същите пари, по-добре да остана в страната си. Говорил съм с Ераносян, но не съм получил оферта. Говорих с него като с приятел. Каза, че иска да работим заедно. Ще видим какво ще стане по-нататък, но засега оставам тук”, споделя Даксон и си припомня за феновете на тима.

„Какво да кажа за феновете? Те са големи. Много ги обичам. Играл съм пет години за Локомотив (Пд) и знам как стоят нещата там. Дано да успея някой ден да се върна и да играя за този отбор, защото Локомотив (Пд) ще остане в сърцето ми завинаги. Такива фенове не съм виждал никъде“, завършва кариоката, който дава цялото интервю на чист български.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *