Само в 7DniFutbol.bg

Спартак (Плевен) продава бивш на Берое и Локо Пд в чужбина, играчът сам отрязал тим от Първа лига

7 Dni Futbol22.12.201630

Френският нападател на плевенския Спартак – Крис Гади е обект на интерес от три клуба. Става въпрос за отбори от Русия, Казахстан и тим от българската Първа лига. Ръководствата им са установили контакт със спонсора на плевенчани Иван Динов.

“Желанието на Гади гласи, че ако играе в България ще е само за Спартак (Плевен) и никой друг отбор, без значение от Първа или Втора лига. Ще се съобразя с него. По този начин се подразбира, че напълно отпада варианта с българския клуб, който прояви интерес към него. Обясних го и на колегите. Така, че ако има трансфер на Гади той ще е само в чужбина. Водим преговори с представители на руски и казахстански тим. Мисля, че ще се стигне до трансфер, но нека не избързваме. На този етап не е нужно да огласяваме имената на въпросните клубове, както и финансовите параметри. Лично моето желание обаче е Крис да остане при нас. В разговорите ни с него той е категоричен, че също предпочита този вариант, защото се чувства отлично в отбора и е изключително доволен от горещата подкрепа на феновете на Спартак”, коментира Динов.

177-сантиметровия юноша на френския гранд Олимпик (Марсилия) подписа със Спартак в началото на септември тази година и веднага стана водеща фигура в него. През есенния полусезон на Втора лига изигра 11 мача, в които реализира 8 гола.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ