Само в 7DniFutbol.bg

Пишлеметата, направили се на терористи, са отстранени от ЦСКА

7 Dni Futbol22.12.201660

Във връзка с инцидента в Спортно училище „Ген. Владимир Стойчев” с футболисти на ЦСКА, които се обучават в учебното заведение, и техни действия, породили уронване на престижа на ПФК ЦСКА, футболистите, родени през 2001 година- Кристиян Сотиров, Живко Панев, Стоян Иванов и Викторио Георгиев са временно отстранени от отбора на ЦСКА U16. Предстои вземане на решение за тяхното наказание. Четиримата са отстранени след разговор с директора на училището г-н Васил Вутев и треньора на отбора Сашо Борисов.

Футболистите от школата на ЦСКА трябва да притежават не само футболни качества, но и човешки такива и да показват навсякъде със своето поведение и морал, че заслужават да бъдат част от голямото семейство на ПФК ЦСКА.

Ръководството на ДЮШ на ЦСКА заявава категорично, че и в бъдеще ще бъде безкомпромисно с футболисти, които уронват престижа на клуба, се казва в съобщението на официалният сайт на “червените”, подписано от директора на ДЮШ на ЦСКА Стефан Яръмов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ