Само в 7DniFutbol.bg

След тези думи на лидера на Левски, Спас Русев може просто да се гръмне

7 Dni Futbol21.12.201680

Ситуацията в Левски е толкова критична, че хора, на които се крепи този клуб в момента, вече чертаят мрачно бъдеще за клуба.

Поредният изригнал е лидерът на феновете на Левски Степан Хиндлиян. Той изригна днес срещу всичко случващо се на “Герена”.

“Виждаме какво се случва, няма как да е положително. Няма продукция, която искаме. Няма визията, която трябва да има Левски като клуб. Няма успехи, няма магия, няма нищо. Станали сме изключително капризни, мрънкаме, оплакваме се постоянно. Не знам какво чакаме. Това е отражение на обществото като цяло”.

“Като председател на на-най голямата фенска структура и като бивш член на УС съм спрял да се надявам на каквото и да било. Опитахме се да вършим работа в УС, смея да твърдя успешно, с всичките грешки покрай това. Всички привърженици на Левски, журналисти и тесни разбирачи е време да си зададат въпроса имат ли привържениците на Левски отново място в УС. И ако те бяха в УС, сега щяхме ли да гадаем и да правим спекулации за 3-и февруари? Защото никой не знае какво ще се случи тогава”.

“Питайте Спас Русев какво следва. Сред феновете от 2009 година има неспокойство, откакто клубът се лъкатуши напред назад. На този етап няма разговори за наше връщане в УС. Благодарение на феновете в УС, Левски сега все още го има. Сега е важно собствениците да започнат да се държат като собственици и да покажат, че милеят за клуба. За съжаление до момента тези сигнали не са много”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *