Само в 7DniFutbol.bg

Нефтохимик на ръба на нова криза и управленски скандал! Ето какво вдигна напрежението в Бургас дни преди Коледа

7 Dni Futbol21.12.201640

Никаква конкретика относно финансирането на Нефтохимик през новата календарна година не даде кметът на Бургас Димитър Николов по време на обсъждането на бюджет 2017. Градоначалникът разкри, че има резерви, но решението зависи изцяло от общинските съветници.

Вчера ръководството на “шейховете” е провело работна среща с местния парламент, за да обсъди параметрите на бъдещата субсидия. Припомняме, че от клуба поискаха милион и половина лева от общината за нуждите на тима през следващата година.

Разговорът е преминал повече от унизително за финансовия благодетел Павел Бошнаков, който е срещнал сериозен отпор сред част от съветниците. Като най-големи противници на идеята са се обявили Румен Ангелов младши, Веселин Пренеров и Красимира Маркович, пише Burgas24.bg.

Другата ябълка на раздора между мажоритарния собственик община Бургас и Павел Бошнаков е назначението на Благо Митрев, Станимир Димитров – Гегата и Митко Трендафилов, довериха ни изключително достоверни източници. Решението, взето еднолично от финансовия благодетел, никак не се харесва на голяма част от общинските съветници.

Те се опасяват да не се повтори фиаското с назначението на Пламен Михов и никак не е изключено обявеното вече завръщане на трите легенди да бъде преразгледано в началото на другата година.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ